X
تبلیغات
آشپزی - کیک بدون نیاز به فر و ماکروفر
 

کیک (5 تا 6 فنجون میشه با مواد زیر پر کرد)

مواد لازم :

تخم مرغ :1عدد

شیر یا ماست : نصف پیمانه

شکر:8 ق غذاخوری

ارد :5 ق غذاخوری

بگینگ پودر : 3ق چ

روغن :3ق غ

پودر کاکائو :3ق غ

طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ را با شیر و روغن خوب مخلوط کرده و بقیه مواد را افزوده سپس داخل لیوانهای مورد نظر را چرب کرده (همون فنجونای نشکن)  و 3/1 لیوان را با مواد پر کرده سپس درون قابلمه اب ریخته هنگامی که اب جوش امد لیوانها را درون اب گذاشته و شعله گاز را کم کرده و سر قابلمه را پارچه یا همون دمکن پوشانده و روی قابلمه گذاشته و 15 دقیقه زمان پخت کافیه بدون اینکه سر قابلمه را برداشته زیر شعله را خاموش کرده و 10 دقیقه بهش اجازه بدید تا خنک بشه سپس درب قابلمه را برداشته و فنجون ها را از قابلمه خارج کرده هم میتونید کیک را داخل فنجون میل کنید هم میتونید کیک را برگردونید (بسیاز کیک لذیذیه و بافت بسیار نرم و لطیفی داره )

 


دسته بندی : کیک
تاریخ: 8:40 - دوشنبه ششم آذر 1391 | نویسنده: راحله |


 

» ( یکشنبه دهم دی 1391 )
» لواشک ( شنبه دوم شهریور 1392 )
» ژله تخم مرغی ( پنجشنبه سوم مرداد 1392 )
» کیک خرما ( شنبه بیست و دوم تیر 1392 )
» بامیه ( شنبه بیست و دوم تیر 1392 )
» سس سفید ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» کیک یزدی ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» مرنگ ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» نان برنجی ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» شرینی پودری پسته ای ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» شیرینی نارگیلی پودری ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )
» میکادو ( دوشنبه نوزدهم فروردین 1392 )

 


پخت انواع غذا
راحله
سلام به تمامی دوستان عزیز

این وبلاگ از تجربیات اینجانب در آشپزی استفاده می کند .شماها هم اگه دوست داشتید امتحان کنید و در صورت داشتن اشکال ویا داشتن تجربیات بهتر به من افتخار بدید ودر قالب نظر بامن در میان بگذارید مطمئن باشید در اولین فرصت پاسخ می دم .نظرها و حتی انتقاداتتون به من انرژی می ده
ایمیل : aa.ghassemi@yahoo.com